İstila Başlasın!

Bir virüs hayatımızı değiştirmek üzere…
Açgözlü ilaç şirketlerinin kontrolünü kaybettiği bu virüs insanları ve hayvanları zombilere dönüştürmeye başladı…
Virüs kan yoluyla bulaşıyor. Virüsten etkilenenler gördükleri tüm canlılara saldırıyor ve onları yiyorlar. Ufak sıyrık ya da ısırıklardan sonra kaçabilen canlılar ise 10 dakika ile 60 dakika arasında zombiye dönüşüyorlar.
Zombiler koşabiliyor…
Zombiler ilk olarak 30 Aralık 2010’da, akşam saatlerinde görülmeye başlandı…
Hayatta kalanlar haberleşmeye çalışıyor...
4

1 OCAK Kadıköy/İstanbul

Caddeler virüslü insanlarla dolu...Askeri birlikler- seslerden anladığımız üzere- sokaklarda hastalıklılara karşı direnişte. Patlayan bombalar, silahlar ve çığlık atarak kaçan insanların seslerini duyuyoruz ve tabi ki virüslülerin...

Apartmanın camından olan biteni izlemeye çalışıyoruz ama havadan ve yerden atılan bombaların vereceği zarardan korunmak için camları eşyalarla kapadık, yere yakın oturuyoruz. Zaten dışarıda görülen manzara hiç iyi değil. Yaşadıklarımıza inanamıyorum...Bizim gibi saklanan birçok insan olduğunu biliyoruz ama evin içinde ne kadar saklanmaya devam edebiliriz bilmiyoruz. Çok yakınımızda sahil var. Eğer marinaya ulaşıp herhangi bir tekneye binebilirsek, en azından karadan uzakta oluruz. Ama oraya ulaşmak için şu an virüslülerin kol gezdiği arka bahçemizde ki arabamıza ulaşmalı daha sonra da bombaların rastgele atıldığı sokaklarda vurulmadan ilerleyerek marinaya gitmeliyiz.

Şimdilik beklemek daha mı iyi olur? Birkaç gün daha geçirebiliriz ama sonrası için emin değilim...

4 yorum:

Serhannibal

Ailem kadıkoyde tek amacımda oraya ulaşmak. Bayaa saat geçti üstünden görüşebildiğimden beri. Güvende olduklarını söylemişlerdi ama bombalardan haberim yoktu. Endişelenmeye başladım.

Umarım güvende olursunuz.

Unknown

Bombalara dikkat edin. Virüslüler kadar sizleri de öldürecektir. Denize ulaşmak iyi fikir, uygun zamanı kollayın...
İyi şanslar.

Hunter
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız

Tekirdağda mağazada mahsur kalmıştık ama ordan kurtulduk annem babam ben ve abim sahile indik ordaki lokantalardan yiyecekleri aldık büyük bi balıkçı teknesine binip kaçıyoruz yakıtımız bayağı var ve silah ve mermide yiyecekler ise 1 yıl yetecek kadar eğer deniz aracılığıyla kaçmaya yakın olanlar varsa söyleyebilirler ve radyodan anons ediyoruz gemimiz çok güvenli şuan 4 kişiyiz zombiler denize yaklaşamıyor

Yorum Gönder