İstila Başlasın!

Bir virüs hayatımızı değiştirmek üzere…
Açgözlü ilaç şirketlerinin kontrolünü kaybettiği bu virüs insanları ve hayvanları zombilere dönüştürmeye başladı…
Virüs kan yoluyla bulaşıyor. Virüsten etkilenenler gördükleri tüm canlılara saldırıyor ve onları yiyorlar. Ufak sıyrık ya da ısırıklardan sonra kaçabilen canlılar ise 10 dakika ile 60 dakika arasında zombiye dönüşüyorlar.
Zombiler koşabiliyor…
Zombiler ilk olarak 30 Aralık 2010’da, akşam saatlerinde görülmeye başlandı…
Hayatta kalanlar haberleşmeye çalışıyor...
3

Saat 18.42, Kocaeli

Çok ilginç bir gelişme oldu. Arkadaşımla dışarıya çıkıp çok rahat bir şekilde arabaya bindik. Tehlike yok gibi görünüyordu ta ki ana caddeye çıkana kadar. Yolun ortasında terk edilmiş araçlar, parçalanmış cesetler, kazalar. Her taraftalar...

En yakın benzin istasyonu 400-500m ötedeydi. Bir zombiyi ezip geçtik 1-0 öndeyiz sanırım. benzin istasyonuna gelince arabayı durdurduk. terk edilmişti burası. Virüslü insanları saymazsak tabi. Gerçi insan denemez bu saatten sonra onlara.

Arkadaşıma arabayı hazır tutmasını, benim hemen benzin bidonu bulup gelmeye çalışacağımı söyledim. Ama öyle olmadı. Korkuyor insan tabi. Beklemeye başladık. daha 20-30 saniye geçmeden ani bi fren sesiyle hemen arkamızdaki duvara bir polis arabası hızla yanlamasına çarptı. İçinden kimse çıkmadı. Zaten o hızlı çarpan arabadan çıkacağını da düşünmüyorduk. o sırada arabamızın ön camına bir zombi yapıştı. Ama kendimizi güvende hissediyorduk arabaya nasıl olsa giremez diye. Elinde küçük de olsa demir birşey vardı ve her cama vuruşunda cam hasar alıyordu. Tam arkadaşım arabayı çalıştıracağı anda bir silah sesiyle zombi yere yıkıldı. Az önce kaza yapan polis arabasından 30-35 yaşlarında bir adam hafif yaralı şekilde arabadan çıkıp zombiyi yere indirmişti.

Hemen bizim arabaya doğru gelen adamı arabaya aldık. Benzinimizin olmadığını söyledim onun arabasında bir bidon olduğunu söyledi arabayla yanaşıp kaza yapan arabasından bidonu aldık.

Şehirden çıkmamızın çok zor olduğunu, güvenli bir yere doğru bizi götüreceğini söylüyor. O da oraya giderken hakimiyetini kaybedip kaza yaptığını anlattı. Yaralarının onun için olduğunu endişelenmememiz gerektiğini söyledi. Her ne kadar inandırıcı olsa da insan şüphe ediyor gözümü ayıramıyorum.

Adı Hakan. Kocaelinde görev yapan bir polis. Şimdi Hakan abinin evindeyiz. Küçük bir ev ama şimdilik güvende olacağımızı söylüyor. Ama ben kendimi pek öyle hissemediyorum. Umuttepede bir korunma alanı yaratılıyormuş fakat pek başarılı olamamışlar ve çoğu virüs kapmış. Enfeksiyonlu 1-2 köpek yüzünden olmuş hepsi. Hakan abi de oradaymış ve kaçanlardan biriymiş. Eve gelirkende kaza yapmış işte.

Hakan abi şimdi telsizle birilerine ulaşmaya çalışıyor. Ama cızırtıdan başka birşey duyulmuyor. Şebekeler kilitlenmiş durumda. Sadece 1 kere ailemle konuşabildim ulaşıp. İyi olduklarını söylediler.

Hastalık belirtisi nasıl oluyor? Belirtisi olmadan aniden yaratığa dönüşebilir mi? Hakan abinin iki tane silahı var. Bu lanet olası yaratıklar silah kullanacak kadar akıllı değillerdir umarım...

3 yorum:

Hunter

Melisanın bana anlattığına göre hastalık önce beyni ele geçiriyor ve insanın anılarını siliyor.Birkaç saat içinde beyin ölümü gerçekleşiyor.Sonra Beyin sapı sadece beyin sapı canlanıyor ve kalkıp içgüdüleriyle haraket etmelerini sağlıyor.Dönüşüm için 3-4 saat gerekli.Belirtiler:Yüksek ateş,Baş dönmesi,kusma,halisülasyon.Ve iyi haber,zombiler silah kullanamıyormuş!

Serhannibal

Silah kullanamamaları iyi haber. Hakan abi de böyle belirtilerin henüz olmaması daha da iyi bir haber. Sağol dostum. Sanırım sorun yok şimdilik. Elimizden geldiğince bu virüsten uzak duracağız!

Unknown

Yanında bir polis memurunun olmasına sevindim. Daha iyisi hayatta olmanıza sevindim. Yine de polisten dikkatinizi bir süre daha ayırmayın. Bol şanslar.

Yorum Gönder