İstila Başlasın!

Bir virüs hayatımızı değiştirmek üzere…
Açgözlü ilaç şirketlerinin kontrolünü kaybettiği bu virüs insanları ve hayvanları zombilere dönüştürmeye başladı…
Virüs kan yoluyla bulaşıyor. Virüsten etkilenenler gördükleri tüm canlılara saldırıyor ve onları yiyorlar. Ufak sıyrık ya da ısırıklardan sonra kaçabilen canlılar ise 10 dakika ile 60 dakika arasında zombiye dönüşüyorlar.
Zombiler koşabiliyor…
Zombiler ilk olarak 30 Aralık 2010’da, akşam saatlerinde görülmeye başlandı…
Hayatta kalanlar haberleşmeye çalışıyor...
4

Kurtarılmış Alan, Kocaeli

Şanslıyız. Hakan abi telsizle hayatta olan meslektaşlarına ulaşabildi. Anıtpark'ta Kocaeli Üniversitesi kampüsünde olduklarını, buranın kurtarılmış alan olduğunu söylediler. Oraya doğru yola çıkacağız yarım saat içinde. Fazla uzak sayılmayız zaten.

Birlikte evden çıktığım arkadaşımı da düşünmüyor değilim... Umarım virüs kapmamıştır.

4 yorum:

VolkanHayvani

Sakın kurtarılmış alan olayına aldanma, mutlaka Kocaeli'dekilerden doğrula haberi.

Serhannibal

Yarım saat sonra çıkacağımızı söylemiştim ama bu sanırım sabahı bulacak. Tabii o bölge hala kurtarılmış bölge olarak kalırsa... Aldığımız bir habere göre aşırı bir saldırı varmış o bölgeye. Şuan bu ev güvenli. Nöbetleşe dinleniyoruz. Yanımızda bir polis memuru olmasından dolayı şanslıyız.

Umarım siz de yeterince güvendesinizdir.

Bilal Said DUMAN

ben kocaeli gebzedeyim burası hiç güvenli değil dedemin çiftesi dışında silahımız yok. komşularla beraber kapıya yığınak yaptık. kapılar güvenli fakat dışarıda askeriyeden gelen tanklar kol geziyor.onlar da ne yapacaklarını şaşırmış durumda kimi görseler vuruyorlar.çatışmalardan dolayı çıkan yangınlar yağan yağmurla söndü yiyeceğimiz 3 bina ileride bim var eğer orada birşeyler varsa almaya gideceğim. yoksa açlıktan öleceğiz. elektriğin ve internetin gitmemiş olması çok güzel fakat geceleri camlara battaniye örtüyoruz. dışarıdan belli olmaması için. heryerden silah sesleri geliyor. jetler şehir merkezini bombaladı orada hayatta kalan yok diye düşünüyorum. ölmezsem yazmaya devam edeceğim

Adsız

Tekirdağ/Muratlıdayım Burada Noldugunu bimiyorum çünkü herkez zombi oldu sevgilimle ben bir tül atolyesinde saklanıyoruz aclıktan ölecegiz

Yorum Gönder